Hoi, wij zijn
Robin Revalidatie

Vertrouwen in vooruitgang

Bij Robin Revalidatie bundelen we onze krachten voor jouw herstel. Wij zijn overtuigd van de kracht van samenwerking en streven naar een vernieuwende en verbeterde benadering van zorg. Op een verantwoorde en creatieve manier ondersteunen we jou en creëren we nieuwe, duurzame mogelijkheden. Ons doel is dat jij, op jouw manier, weer zelfstandig en met vertrouwen jouw leven kunt leiden.

Onze missie

Onze missie is om mensen met aanhoudende klachten na een ongeval te helpen om hun grenzen te verleggen, zodat ze weer volop van het leven kunnen genieten.

Onze kernwaarden

Bij Robin Revalidatie hebben we drie kernwaarden, die onze identiteit en visie weergeven. Deze kernwaarden zijn: creativiteit, onafhankelijkheid en duurzaamheid. Dit zie je terug in ons denken en doen.

Creativiteit

Ieder mens en zijn situatie is uniek. Om hier goed bij aan te sluiten maken we gebruik van onze creativiteit en deskundigheid. Samen met jou kiezen we de beste passende begeleiding en combineren we behandelvormen. Dit betekent dat ieder behandeltraject anders is.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk en zetten de vooruitgang van cliënt centraal. Onze eerlijkheid, openheid en transparantie is hiervoor onmisbaar en is de basis van ons bestaan.

Duurzaam

Wij geloven dat zelfredzaamheid en veerkracht essentieel zijn voor duurzaam herstel.
Daarom kiezen we voor structurele verandering, geïnspireerd door de toekomst, alleen dan creëer je perspectief en ga je in vertrouwen vooruit… Wij staan voor duurzame relaties met onze cliënten, medewerkers en verwijzers.

Maak kennis met ons team

Bij Robin Revalidatie hebben we een divers en deskundig team van professionals met een diepgaande passie voor hun vak. Binnen ons team heerst een cultuur van nauwe samenwerking, zowel intern als extern. We zijn een enthousiast en veelzijdig team, rijk aan kennis en vooral zeer betrokken bij jou als cliënt. We stellen onszelf graag aan je voor.

Anita Haanen

Psycholoog

Auke van Meijeren

Fysiotherapeut & psychomotorisch therapeut

Bryan Spruyt

Oefentherapeut en slaaptherapeut

Esther van den Ende

GZ-psycholoog & supervisor

Ginna Looijestijn

Neuropsycholoog

Jaap Schoen

Arts

Jochem Bol

Fysiotherapeut / werkcoach

Linda Tegelaar

Fysiotherapeut / adem-, ontspanningscoach

Marloes Nieberg

Neurospycholoog & sport- en prestatiepsycholoog

Merel van der Spoel

Psycholoog / werkcoach

Petra van Rooijen

Zorgondersteuner

Robert Schilperoort

Fysiotherapeut

Rudolf van der Flier

Arts

Sabine Loeve

Psycholoog

Sabine Vierbergen

Psycholoog

Sander de Rapper

Fysiotherapeut

Tim de Putter

Tim de Putter

Arts

Kwaliteit

We werken voortdurend aan het verbeteren van onze behandelmethoden, zodat we duurzaam herstel kunnen blijven garanderen. Hiervoor houden wij jaarlijks tevredenheids- en kwaliteitsonderzoeken.

9.1

Tevredenheid

Robin Revalidatie scoort als het gaat om cliënttevredenheid een 9.1.

97% van onze waarderingen beveelt Robin Revalidatie aan. Lees op Zorgkaart Nederland wat onze cliënten over ons zeggen of lees onze clientverhalen.