Clientverhaal

Van een diep dal naar weer focussen op mijn toekomst

Lees het verhaal van

Kamal

Na een ongeluk, een kopstaartbotsing, heb ik letsel opgelopen aan mijn nek en rug. Daarnaast heb ik het emotioneel erg zwaar gehad. Na maanden van pijn en revalidatie had ik de hoop opgegeven en dacht ik dat ik nooit meer van de pijn af zou komen. Ik zat letterlijk in een diep dal, en mijn familie en kinderen voelden mee met de pijn die ik droeg. Het waren geen gelukkige tijden, maar er kwam een keerpunt. Mijn arbeidsdeskundige had goede ervaringen bij Robin revalidatie en vertelde me dat zij me konden helpen. Dit heb ik met beide handen aangegrepen, en alles bleek te kloppen. De persoonlijke begeleiding was uitstekend, en de focus lag helemaal op mij.

‘Ik voel me weer gelukkig
en mijn omgeving merkt dit ook’

Ik moest weer vertrouwen krijgen in mijn lichaam, en dat ging steeds beter met de weken. De pijn verminderde, en dit heb ik bereikt door wat ik geleerd heb tijdens de revalidatie en door het behouden van vertrouwen dat er niets kapot is. Met deze gedachten bleef ik aan mezelf werken, en dit heeft ertoe geleid dat mijn lichaam sterker is geworden en de pijn langzaam verdwijnt. Nu kan ik weer sporten en mijn hobby’s oppakken. Daarnaast voel ik me erg gelukkig, en mijn omgeving merkt dit ook, vooral mijn kinderen die weer een constante glimlach hebben als ze bij me zijn.

Dit alles dankzij Robin Revalidatie, en hiervoor wil ik hen bedanken, vooral in de moeilijke tijden. De gesprekken, oefeningen en sessies hebben me veel vertrouwen gegeven, en ik kan me weer focussen op mijn toekomst. Mijn dank gaat uit naar alle begeleiders die dit mogelijk hebben gemaakt en die me voor de volle 100% hebben gesteund. Tot slot wil ik benadrukken, zoals ik ook aangaf bij mijn eindevaluatie, dat als iemand zich in mijn situatie bevindt, ik aanraad om naar Robin Revalidatie te gaan. Als er iemand is die kan helpen, dan zijn zij het wel.

Delen:

Benieuwd of wij jou verder kunnen helpen?

Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek het samen met ons!