Fysio- en oefentherapie

Ons doel is om je comfortabel en zelfstandig te laten bewegen, met focus op lange termijn verbetering. We bieden uitleg en persoonlijke training zonder hands-on therapieën zoals massage of kraken, omdat we streven naar blijvende resultaten in plaats van tijdelijke verlichting. Leer bij ons hoe je duurzaam voor je lichaam zorgt.

Mentale begeleiding

Met deze therapie word je begeleid om je gedachten en gevoelens beter te begrijpen. We praten over wat je bezighoudt, zoals zorgen of uitdagingen. Samen zoeken we naar oefeningen en manieren die je leren hiermee om te gaan zodat je meer invloed op je gevoelens krijgt. Het doel is om je mentaal sterker en zelfverzekerder […]

Traumatherapie/EMDR

Met deze traumatherapie helpen we je om moeilijke ervaringen uit het verleden te verwerken. Dit doen we met speciale technieken. De bekendste is EMDR maar we kunnen ook andere traumatherapie vormen gebruiken. We nemen de therapievorm die het beste bij jou past. De bedoeling is om de nare herinneringen minder naar en heftig te maken. 

Adem- & ontspanningstherapie

In deze therapie verbeter je je ademhaling en ontspanning voor een betere gezondheid en welzijn. We leren je eenvoudig spanning en stress te verminderen. Deze behandeling is persoonlijk en gericht op blijvende verandering, zodat je elke dag meer ontspannen kan zijn en in balans blijft.

Slaaptherapie

 Slaaptherapie helpt je beter te slapen. Samen met een slaaptherapeut bekijk je wat je slaapproblemen veroorzaakt en hoe je dit kunt verbeteren. Het doel is een betere nachtrust voor meer dagelijkse energie en beter herstel.

Aandacht- en geheugentraining

Deze training is speciaal voor mensen die moeite hebben met focussen, prikkels verwerken en snel schakelen tussen taken. Dit doen we met specifieke praktische oefeningen die speciaal voor jou gecombineerd worden en aansluiten bij je hulpvraag. Het doel is het verbeteren van je geheugen en je brein weer leren omgaan met verschillende prikkels en activiteiten.

Re-integratiebegeleiding

Bij re-integratieondersteuning ligt de focus op jouw terugkeer naar de arbeidsmarkt. Wij bieden de emotionele en praktische begeleiding die je hiervoor nodig hebt.

Psychomotorische therapie

In deze behandeling combineren we lichamelijke activiteiten met mentale begeleiding om je automatische handelen te verbeteren. Je leert door beweging en lichaamsbewustzijn hoe je beter kunt omgaan met emoties en stress. Onze aanpak is praktisch en afgestemd op jouw persoonlijke doelen.